Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Maksat antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum gibi dek malzemelerden bünyelır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece faik nitelikli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve uygun fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bapnın bedii binası ve heves edilen aksesuarların kullanımı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle omuz omuza ortak özellikleri, dayanıklı ve tendürüst örgüda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçünlü baplara bakılırsa henüz pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın kapısı yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu gidişat yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Yangın kapısı nasıl hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları tertipli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin yıkılmaz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page